Gelé Teknik

Tjäna pengar genom att spara tid!

Lär dig arbeta mer effektivt med rätt teknik. På en teknik-kurs lär vi dig allt om hur du kan korta ner din arbetstid, vilka produkter du ska använda och hur du ska applicera med rätt verktyg. Utvecklingen går framåt hela tiden och produktutvecklingen likaså. Step4Beauty ligger väldigt långt fram i utvecklingen så vi har lösningar för dig!

Bli bättre!

I vår bransch, behöver du vara den bästa. Den bästa nagelspecialisten, expert på nail art, och såklart jobba med produkter av bästa kvalitét. För att vidareutveckla dina kunskaper kan du alltid anmäla dig till Step4Beauty teknik-kurser och workshops. Du kan garanterat lära dig de bästa tipsen och tricksen som du kan införa på din salong! Bättre, snabbare och starkare!

Ultra-tunna gelé-naglar!

Allt sedan french fade naglarna/babyboomers blev populära förstod vi: att naglar med naturligt utseende var hetare än någonsin! För att uppnå denna effekt är det därför perfekt att arbeta med våra geléer. Med mjuk färg, perfekt form och tunn konstruktion når du det perfekta resultatet. Det är inte längre populärt att göra för hög c-kurva för att stärka stresspunkten, för det får gärna nageln att se tjockare ut.

Step4Beauty håller med, och har därför utvecklat produkter och teknik som tillåter dig att skapa riktigt tunna naglar som ser naturliga ut. Med en stark gelé och rätt teknik kan du som professionell nagelterapeut skapa precis vad kunderna önskar! Hur når du detta resultat? Jo du anmäler dig till vår Ultra Natural Nails workshop och får veta allt där!

Fil-tekniker: spara tid!

Som nagelterapeut vet du att sätta ett nytt set med tippar bara är halva jobbet. Resten av jobbet går åt till att kanske ta bort gammalt material, fila form och jämna ut tippkanten. Det blir mycket filning som tar tid, och tid är pengar.

På nagelskolan finns erfarna utbildare som ger dig all den hjälp du behöver under din utbildning med teori och praktik. Vi följer Arbetsmiljöverkets säkerhetsföreskrifter och bestämmelser gällande akrylathantering och uppfyller alla krav på arbete/utbildning med härdplaster.
Kontakta oss så vi kan hjälpa dig med att se vad som skulle passa just dig och dina kunders behov. Låt din närmsta nagelskola/leverantör berätta om alla möjligheter som väntar!

Fyller du i formuläret för registrering till utbildning!