Grundutbildning

Vill du bli professionell nagelterapeut? Då har vi den perfekta utbildningen för dig!

Helt enligt SEYFs riktlinjer får du lära dig allt från manikyrens grunder till att skapa och designa konstnaglar i gelé. Vi kombinerar praktik med teori under hela utbildningstiden. Men det är inte allt, för du kommer också få göra pedikyrkursen och även gelé-lacks-kursen med SoPolish Protect & Peel. Och såklart blir du certifierad i de båda kurserna. Vår utbildning är komplett för dig som vill kunna allt. Vi lär dig att bli professionell på rätt sätt!

Våga drömma stort: och bli nagelspecialist!

Drömmer du om att bli nagelterapeut? Vill du öppna egen nagelsalong och göra kunderna glada med trevliga behandlingar? Vänta inte: det är dags nu för en grundläggande nagel-utbildning! Gör din passion till ditt yrke!

Vad lär du dig på denna grundutbildning?

Du börjar med en grundläggande kursdel i manikyr som innefattar lackning i färg och franskt, hygien, anatomi och en del av nagelns tillstånd och åkommor. Minimanikyr och hand-spa behandling med peeling + handmask samt handmassage hör också till. Här får du de grundkunskaperna att sen kunna fortsätta med andra kursdelen som innebär skapandet av konstgjorda naglar såsom nagelförlängning och nagelförstärkning i uv-gelé. Franska, naturella och helfärgade naglar lägger vi fokus på och det ska göras med både tipp och mall. Lagningsteknik med silke vid skador och filteknik både för hand och med elfil får du lära.

Slut Prov

Vid slutet av varje delkurs görs praktiska och teoretiska prov för att uppvisa rätt kunskaper och färdigheter. Väl godkänd på Manikyr-kursen får ett Certifikat och efter Gelé-kursen får man Diplomet. Det är den här grunden och kombinationen med rätt antal kurstimmar i alla ämnen som gör dig till diplomerad nagelterapeut!

På nagelskolan finns erfarna utbildare som ger dig all den hjälp du behöver under din utbildning med teori och praktik. Vi följer Arbetsmiljöverkets säkerhetsföreskrifter och uppfyller alla krav på arbete/utbildning med härdplaster.
Kontakta oss så vi kan hjälpa dig med att se vad som skulle passa just dig och dina kunders behov. Låt din närmsta nagelskola/leverantör berätta om alla möjligheter som väntar!

Fyller du i formuläret för registrering till utbildning!