Manikyr-Kurs

Kom och lär dig hur du ska ta hand om dina kunder, på bästa sätt!

En klassisk manikyr är ju tidlös, för att resultatet alltid är enkelt men tillfredsställande. Den naturella looken är tillbaka – den har väl egentligen aldrig försvunnit helt heller om vi ska vara ärliga. Det är alltid rätt med manikyr; perfekt form, en skön handmassage eller en välgjord lackning – det verkar enkelt, men det är de små detaljerna som kan vara avgörande!

Den perfekta manikyren!

Grundläggande manikyr gör alltid succé! En korrekt och väl utförd manikyr är grunden i alla hand- och nagel-behandlingar, men kunderna ser det också som en väl värd investering att ta hand om sig själva. Naturlig nagelvård med stilfull manikyr/lackning funkar ju i alla lägen.

Hur utför man då en perfekt manikyr?

Kommer du ihåg allt? Under nagelterapeut-utbildningen på nagelskolan fick du garanterat lära dig alla steg i utförandet. Så du har kanske koll på en del, men i vilken ordning ska man göra alla moment? Hur gör man spa-manikyren? och handmassagen? nu när det dessutom finns helt nya handvårdsprodukter! Eller så är du helt ny i nagelbranschen och vill börja med manikyrkunskap för att kunna gå vidare med att lära sig gele och bli nagelterapeut? Då har vi bästa introduktionskursen som innehåller bla anatomi, hygien och nagelåkommor.

Varför ska man lära sig manikyr?

Den traditionella manikyren med lack är absolut hetare än någonsin. På 90-talet var det bara gelénaglar som gällde. Då var det helt nytt och fantastiskt att kunna förstärka naglarna med just gelé. Nu har ju både handvårdsprodukter och skulpteringsmaterial utvecklats genom åren, så att nagellack sitter med en helt annan hållbarhet än förr. Faktum är att fler och fler kunder faktiskt väljer att återvända till den mer naturella looken oavsett dom bär gelé-förstärkning eller vanligt lack. Så gelétrenden har nu också inspirerats av naturliga looken: tänk på Ultra-tunna naglar (där gelé-appliceringen är så tunn så man knappt kan se att dom är förstärkta) samt French Fade som är sådär härligt fräscht och naturligt. Det semi-permanenta gelé-lacket är också väldigt populärt: inte så hårt som gelé utan mer naturlig känsla och mer skonsamt för den naturliga nageln.

Men den mest naturliga looken är ändå en manikyr med ett hederligt nagellack, antingen naturellt eller i någon modern färg. Här finns ju möjligheten att byta färg enkelt och ofta om man vill kombinera och matcha med sina kläder tex.

Oavsett om du har en nagelsalong, frisörsalong eller annan skönhetssalong så är manikyrbehandling en intressant komplettering i din verksamhet. Det är rätt enkelt att kunna erbjuda kunder just en quick-fix som en manikyr kan vara med ny färg på lacket tex eller att bara fila till snygg form och polera. Kunderna uppskattar det där “lilla extra” som kan vara avgörande för välmående.
Kontakta oss så vi kan hjälpa dig med att se vad som skulle passa just dig och dina kunders behov. Låt din närmsta nagelskola/leverantör berätta om alla möjligheter som väntar!

Fyller du i formuläret för registrering till utbildning!