Nail Art Workshop

Handmålade dekorationer och avancerad nail art…

Du kan lära dig allt på våra dekorationskurser. Step4Beauty håller ständigt jämna steg med mode och trender, så vi ordnar gärna workshops med tema som passar våra olika årstider. Det kan vara sommartema med blommor och fjärilar, jul/vinter med glitter, 3D mönster, bröllopstema med spets och mycket annat såklart. Vi hoppas du hittar en teknik som du vill utveckla, så står vi för inspirationen!

Gör naglar med nail art som liknar konstverk!

Nail art har de senaste åren blivit mer konstverk än bara dekorationer. Det är inte längre bara att placera en stickers eller pärla och så är det klart. Förväntningarna är höga – och du kan absolut utföra det som ser mest avancerat ut. Kom på dekorationskurs!

Håll det enkelt: basic nail art!

Det första man tänker på med nail art är såklart stickers, och vi har stickers som kommer i varje nyhetskollektion. Det finns färdiga som bara är att klistra fast men även större klistermärke Nail Design Patch som man ska klippa ur önskat mönster och form. Du kan skapa vad som helst i stort sett! Alla våra stickers är tunna och följsamma och alltså lämpliga att fästa även under glansen!

Det är möjligt att skapa nail art utan stickers!

Du har förmodligen redan det mesta som behövs för att skapa nail art, så du ska bara lära hur du använder verktygen och produkterna. Det finns många små enkla tricks för att kunna skapa fantastiska konstverk, bara fantasin sätter gränser! Vi anordnar säsongsbetonade nail art-workshops såsom bla bröllopstema, sommartema med blommor och fjärilar eller festtema med glitter och glamour och mycket mer.

Vi förstår om du inte vet vilken kurs du ska välja direkt. Därför ordnar Step4Beauty olika dekorationskurser under hela året, så du kanske får lite inspiration vart efter som våra teman matchar de olika säsongerna. Vare sig du är nybörjare eller har lång erfarenhet så är du välkommen och vi ser till att du får en workshop anpassad till din nivå. Du får alltid lära dig att använda rätt verktyg och rätt produkter för tänkta nail art-designs. Kunderna är gärna modemedvetna och förväntar sig alltid perfekta naglar! Så utmana dig själv och erbjud dina kunder det där lilla extra!
Kontakta oss så vi kan hjälpa dig med att se vad som skulle passa just dig och dina kunders behov. Låt din närmsta nagelskola/leverantör berätta om alla möjligheter som väntar!

Fyller du i formuläret för registrering till utbildning!