Om oss

Step4beauty

Vill du jobba
med naglar?

Vi på Step4beauty utbildar Dig som vill ha en professionell, säker och internationellt godkänd nagelutbildning. Med många års erfarenhet av yrket så vet vi vad som krävs för att lyckas. Vi uppfyler de kraven som ställs på nagelskolor idag och vår nagelutbildning är kontrollerad av yrkesförbundet SEYF, Svenska Estetikers Yrkes Förbund.

Hos oss får Du en högklassig utbildning som gör Dig konkurrenskraftig på marknaden, både i Sverige och utomlands. Du utbildas av en lärare som är prisbelönad både i Sverige och internationellt. Alla arbetsmoment på skolan är 100% lärarledda. Detta gör att Du som elev kan känna Dig trygg och säker på att Du lär Dig alla tekniker rätt. Vi håller utbildningen i små grupper, för att Du som elev ska kunna få den individuella vägledning som just Du behöver.

Lärare

Certifierad huvudlärare

Som Certifierad huvudlärare på Step4beauty Nagelskola finner Du Sylwia Stepnowska. Som instruktör uppdateras Sylwia årligen för att Du som elev alltid ska ha tillgång till de allra senaste teknikerna.I varje utbildning ingår alla grunder med både Manikyr och Nagelterapeut. Du kommer att få lära dig den Klassiska Manikyren, alla manikyrers grund, men även SPA behandlingar och hur du sätter samman din egen manikyr. Du kommer få en gedigen kunskap med Leighton Denny Expert Nails och BCL Spa Organics - två framstående märken för manikyrer både i salonger och på välkända SPA. Dessutom får du en gedigen grund om anatomi, sjukdomar och åkommor, filteknik, lackningsteknik och en portion med eget företagande och hur du arbetar säkert.

Manicure & Pedicure Services

Nails